Συχνές Ερωτήσεις

Δεν θέλω πια να λαμβάνω το newsletter , πως μπορεί να γίνει αυτό;
Στο κάτω μέρος του κάθε newsletter θα βρείτε ένα λινκ "Unsubscribe".Κάντε κλικ και θα μεταφερθείτεσε μια νέα σελίσα όπου μπορείτε να εισάγετε το email σας. Έτσι θα σταματήσετε να λαμβάνετε τα newsletter.
Δεν μπορώ να βρώ το παιχνίδι που ψάχνω στο website, τι να κάνω;
Κάθε μέρα προσθέτουμε νέα παιχνίδια στο website μας. Το πιθανότερο είναι ότι το παιχνίδι που ψάχνετε υπάρχει ήδη στο site. Μπορείτε να ψάξετε για παιχνίδια συμπληρώνοντας το όνομα του παιχνιδιού πάνω δεξιά όπου φαίνεται η "Αναζήτηση Παιχνιδιού", και πατώντας στη συνέχεια "Αναζήτηση". Θα εμφανιστούν διάφορα αποτελέσματα που σχετίζονται με το όνομα που βάλατε. Έτσι υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πιθανότητα να βρείτε το παιχνίδι που ψάχνετε ακόμα κι αν δεν ξέρετ τον ακριβή τίτλο.
Αν δε βρίσκετε το παιχνίδι που ψάχνετε στο FunnyGames, μπορείτε να μας στείλετε ένα email στο [email protected]. Θα προσθέσουμε το παιχνίδι όσο το δυαντόν πιο γρήγορα.
Πόσο συχνά μπαίνουν νέα παιχνίδια στο website;
Κάθε μέρα προστίθενται νέα παιχνίδια στο website του FunnyGames.Αυτα μπορείτε να τα βρείτε στο πάνω δεξιά μέρος της αρχικής σελίδας (http://www.funnygames.us/) κάτω από το "Νέα"
Γιατί δε μπορώ να κλείσω τον ήχο του παιχνιδιού;
Μερικά παιχνίδια δεν έχουν την επιλογή της απενεργοποίησης του ήχου. Αν αυτά δεν είναι παιχνίδια που τα έχουμε φτιάξει εμείς, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Ο μόνος τρόπος για να απενεργοποιήσετε τον ήχο σε αυτά τα παιχνίδια είναι να κλείσετε τον ήχο από το pc/laptop σας.
Μπορώ να προσθέσω τα παιχνίδια του FunnyGames στο δικο μου website ;
Πολλά από τα παιχνίδια που υπάρχουν στο FunnyGames μπορούν να προστεθούν στο δικό σας website. Όταν αυτό είναι δυνατόν θα βρείτε ένα κουμπί με δύο βελάκια στο κάτω δεξιά μέρος. Μόλις κάνετε κλικ εκεί , θα εμφανιστεί ένας html κώδικας που μπορεί να αντιγραφεί κατευθείαν στο δικό σας website.
Το παιχνίδι δεν φορτώνει, τι πρέπει να κάνω;
Ξεκινήστε κλείνοντας κάθε σελίδα στον web browser που χρησιμοποιείτε και ανοίξτε ξανά τη σελίδα που περιέχει το παιχνίδι. Αν το πρόβλημα συνεχίζεται, δοκιμάστε τα εξής:
  • Κάντε ανανέωση της σελίδας με το πλήκτρο F5 (στο πληκτρολόγιό σας).
  • Διαγράψτε την cache μνήμη.
  • Ελέγξτε αν έχετε εγκατεστημένους τους σωστούς flash drivers κάνοντας κλικ στα παρακάτω URL's:
    http://www.adobe.com/software/flash/about/ and http://www.adobe.com/shockwave/welcome/
  • Χρησιμοποιήστε κάποιον διαφορετικό browser: Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer.
Μπορώ να παίξω τα παιχνίδια του FunnyGames σε ένα iPad ;
Σχεδόν όλα τα παιχνίδια του FunnyGames είναι Flash games. Η Apple δεν υποστηρίζει τον Flash και έτσι αυτά τα παιχνίδια δεν δουλεύουν σε προϊόντα της Apple (όπως τα iPad ή τα iPhone).
Δε μπορώ να αποσυνδεθώ, τι πρέπει να κάνω;
Σας ζητείται να εγγραφείτε μόνο για να παίξετε παιχνίδια από εξωτερικούς συνεργάτες ( συνήθως παιχνίδια που πρέπει να πληρώσετε για να παίξετε). Η σύνδεση και η αποσύνδεση γίνονται μόνο μέσω του ίδιου του παιχνιδιού. Για ερωτήσεις ή/και παρατηρήσεις όσον αφορά τη σύνδεση και την αποσύνδεση θα πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας με τους εξωτερικούς μας συνεργάτες. Αυτό μπορείτε να το κάνετε κάνοντας κλικ στις πληροφορίες επικοινωνίας στην σελίδα του παιχνιδιού ή κάνοντας κλικ στο "επικοινωνία" από κάτω.
Πώς μπορώ να μεγεθύνωή να ελαχιστοποιήσω ένα παιχνίδι;
Αν είναι δυνατόν να μεγεθύνετε ή να ελαχιστοποιήσετε ένα παιχνίδι, θα το καταλάβετε γιατί θα βρείτε 2 μεγενθυντικούς φακούς στην δεξιά γωνία πάνω από το παιχνίδι. Κάνοντας κλικ στον φακο με το "συν" θα μεγεθύνετε το παιχνίδι. Αντίστοιχα κάνοντας κλικ στο φακό με το "πλην" θα το ελαχιστοποιήσετε. Τα παιχνίδια που δεν περιέχουν τους φακούς στη πάνω δεξιά γωνία δεν πορούν να μεγεθυνθουν ή να ελαχιστοποιηθούν.
Γιατί υπάρχουν διαφημίσεις στο FunnyGames;
Το να διατηρείς μια ιστοσελίδα θέλει χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό.Για να μπορέσουμε να προσφέρουμε τα παιχνίδια μας δωρεάν πρέπει να προβάλουμε διαφημίσεις.
Έχω πρόβλημα με την πληρωμή για το υπόλοιπό μου, τι πρέπει να κάνω;
Παιχνίδια που απαιτο΄΄υν πληρωμή δεν σημοσιεύονται από τα FunnyGames, αλλά από άλλους οργανισμούς. Κοιτώντας το παιχνίδι μπορε΄τιε να βρείτε σε ποιον οργανισμό ανήκει(SpelPunt/GamePoint κλπ.).Για ερωτήσεις που αφορουν αυτά τα παιχνίδια θα πρέπει να επικοινωνήσετε με αυτούς τους οργανισμους.
Πληροφορίες για το πως θα επικοινωνήσετε με αυτούς τους οργανισμούς μπορε΄τιε ν αβρείτε εδώ:
  • Ακριβώς κάτω από το παιχνίδι (κάνοντας κλικ στο 'επικοινωνία').
  • Στο παιχνίδι (Αυτό απαιτεί τη σύνδεσή σας).
FunnyGames για (μικρά) παιδιά
Τα FunnyGames περιέχουν παιχνίδια που είναι κατάλληλα για παιδιά διαφόρων ηλικιών. Γι αυτό συνίσταται οι γονείς να κοιτούν ποια παιχνίδια παίζουν τα παιδιά τους. Μπορούν ακόμη και να επιλέξουν ποια παιχνίδια μπορούν να παίξουν τα παιδιά τους. Αυτό μπορεί να γίνει κάνοντας κλικ στο κουμπί με το αστέρι που φαίνεται κάτω από το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα αποθηκευτεί στο "τα παιχνίδια μου", που μπορείτε να το βρείτε στην κορυφή της σελίδας, στην πορτοκαλί μπάρα.
Η ομάδα του FunnyGames συνιστά στους γονείς να μιλήσουν στα παιδιά τους για τη χρήση του ιντερνετ και της ασφαλους περιήγησης.Ο στόχος του FunnyGames' είναι να δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν με ασφάλεια τα παιχνίδια τους. Κάθε είδος κακής χρήσης θα λαμβάνεται σοβαρά υπ'οψην και μπορεί να αναφερθεί στέλνοντας ένα e-mail στο [email protected].


Έχετε κάποια ερώτηση για την ιστοσελίδα ή τα παιχνίδια; Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να επικοινωνήσετε με το FunnyGames.gr.

Διαφημιστές παρακαλώ πηγαίνετε στην σελίδα advertisepage
Πληροφορίες παιχνιδιού