Αυτοκίνητο
Ταξινομήστε με βάση
αλφάβητοημερομηνίακατάταξη
Στο FunnyGames.gr θα βρείτε την καλύτερη συλλογή από Παιχνιδια Τρακτέρ! Δεν θα βρείτε λιγότερα από 2 διαφορετικά Παιχνιδια Τρακτέρ όπως Farm Express 1 & Farm Express 2

Παίξτε τα Καλύτερα Παιχνίδια Τρακτέρ για Παιδιά

Σας αρέσουν τα τρακτέρ και παντα θέλατε να οδηγήσετε ένα; Τώρα είναι η ευκαιρία σας! Στη συλλογή μας από σιασκεδαστικά παιχνίδια τρακτέρμπορείτε να οδηγήστε πολλά παλιομοδίτικα και μοντέρνα τρακτερ στα λιβάδια και τους λόφους. Οργώστε χωράφια ή χρησιμοποιήστε το τρακτέρ σας για να σύρετε καρότσια και άλλα μηχανήματα σε σκληρό και ανώμαλο έδαφος. Τα τρακτέρ είναι οχήματα σχεδιασμένα για μεγάλη δύναμη ενώ κινούνται αργά, και σας επιτρέπουν να τραβήξετε ή να σπρώξετε αγροτικά μηχανήματα. Με αυτό το τρόπο εργασίες όπως το όργωμα, το θέρισμα και η φυτευση δεν γίνοται με το χέρι.

Οδηγήστε Κάθε είδους Όχηματα Φαρμας στα Παιχνίδια Οδήγησης Τρακτέρ

Στα παιχνίδια οδήγησης τρακτέρ μπροείτε να οδηγήσετε πολλα είδη από μοντέλα τρακτέρ. Το κλασσικό έχει ανοιχτή θέση και δύο πολύ μεγάλους τροχούς κίνησης πίσω και δύο μικρούς μπροστά, κάτω από τη μηχανή. Τα μοντέρνα τρακτέρ έχουν καμπίνα και τέσσερις ή οκτώ τροχούς. Οδηγήστε βίντατζ τρακτέρ, και άλλα κουλ οχήματα.Οδηγήστε και ολοκληρώστε εργασίες στη φάρμα. Μεταφέρετε αντικείμενα με το καροτσάκι σας και φροντήστε να μην πέσει τίποτα έξω. Οργώστε τα χωραφια και φυτέψτε ζαρζαβατικά στα παιχνίδια προσομοίωσης φάρμας ή οδηγήστε τους λόφους στα παιχνίδια δοκιμής τρακτέρ και κρατήστε το τρακτέρ σας σε ισορροπία. Καλή διασκε΄δαση με τη συλλογή μας από φοβερά παιχνίδια τρακτέρ!

balloon_mascot