Ετικέτες

Ζόμπι Παιχνίδια

Ταξινομήστε με βάση 

Ζόμπι Παιχνίδια

Στο FunnyGames.gr θα βρείτε την καλύτερη συλλογή από Παιχνίδια Ζόμπι! Δεν θα βρείτε λιγότερα από 304 διαφορετικά Παιχνίδια Ζόμπι όπως Φυτά και Ζόμπι & Zombie Miner

Τα παιχνίδια Ζόμπι είνα ένα πολύ δημοφιλές είδος.Σε αυτά τα παιχνίδια έχετε όπλα για να σκοτώσετε τους ζωντανούς νεκρούς που σας περικυκλώνουν μια για πάντα. Τα ζόμπι είναι πτώματα, και είναι δύσκολο να τα σκοτώσετε. Ακόμη κι αν τους κόψετε τα πόδια θα συνεχίσουν να ερπονται προς τα σας προσπαθώντας να σας πιάσουν και να φάντε το μυαλό σας! Ρίξτε τους στο κεφάλι με τα βέλη σας,τα σφυριά σας ή τις σφαίρες σας, ή προσπαθήστε να τα πατήσετε με το αυτοκίνητό σας. Πρέπει να αποδράσετε από την μολυσμένη ζώνη! Θα βγείτε ζωντανός?

Οι ιστορίες των ζόμπι έρχονται από την Αφρικανική και Καραϊβική παράδοση. Στους παραδοσιακούς μύθους ζόμπι,τα ζόμπι δημιουργούταν από από τα σκοτεινά μάγια ενός κακού που σκλαβωνε ανθρώπους ξαναζωντανεύοντάς τους.Τα ζόμπι δουλεύουν ακούραστα, χωρίς καμιά έννοια για αυτόν.βουντού ιερείς και ιέριες μπορούν να φέρουν πίσω την ισορροπία μεταξύ ζωντανών και νεκρών.

Τα περισσότερα παιχνίδια ζόμπι έχουν συνδέσεις με την παράδοση, με τα ζόμπι να είναι σαν αποτέλεσμα ενός θανατηφόρου ιού που αλλάζει το κορμί, ή από ένα πείραμα που πήγε στραβά. Τα ζόμπι είναι διάσημά από τον Γεώργιο Α.Η ασπρόμαυρη ταινία του Romero Night of the Living Dead. Στην ταινία, ο μύθος της σφαίρας στο κεφάλι γεννιέται: μια σφαίρα στο κεφάλι είναι ο μόνος σίγουρος τρόπος γι ανα σκοτώσετε τα ζόμπι!Τα παιχνίδια ζόμπι συνήθως συμβαίνουν σε ένα απόκοσμο μέρος, γιατί τα ζόμπι αντικατοπτρίζουν φόβους κουλτούρας. Τα παραδοσιάκά ζόμπι μοιάζουν άψυχα, τα καινούρια διαφέρουν.

Θα φέρετε τη ζωή πίσω? Βρείτ εόπλα,φτιάξτε τα σύνορά σας,και σκοράρετε σφαίρες στο κεφάλι!Κατά τη διάρκεια της μέρας θ αβρείτε προμήθειες και φαγητό, τη νυχτα οι ορδές των ζόμπι - που ξέρουν πού βρίσκεστε- θα καταφτάσουν, για να φάνε το μυαλό σας και να σας κάνουν σαν αυτούς!Μπορείτε να επιβιώσετε?Παίξτε δωρεάν στο FunnyGames!

Ετικέτες

Στείλτε ανατροφοδότηση